top of page

Kinderboek 'De avonturen van Kabouter Erik

Ik hou van verhalen, mijn opa, had een eigen moestuin en kon zo ontzettend mooi vertellen dat alle kleinkinderen het er nu nog over hebben. De verhalen van Kabouter Erik zijn ontstaan door mijn eigen kleinkinderen die ook graag naar mijn verhalen luisteren en dankzij de tuinavonturen van Erik, ‘helpen’ ze ook graag mee in de tuin waardoor de interesse voor de nabije natuur is geboren.
Hoewel ik schrijven geweldig vind is het omzetten van de verhalen naar een echt boek toch best spannend. Mijn kleinzoon Joshua zette me aan om het echt te gaan doen en het maken hiervan was een avontuur op zich en smaakt naar meer! Omdat bij een kinderboek natuurlijk ook illustraties horen en ik al schilder en teken sinds ik me kan herinneren, heb ik deze ook zelf gemaakt. Ik hoor/lees graag wat jullie ervan vinden.

Dit leuke boekje is gelamineerd, in full colour gedrukt met glanzende bladzijden, speciaal voor kinderhandjes en bevat 6 avonturen. Dit alles is te koop voor slechts €15,- ex evt. verzendkosten, door een mail te sturen naar art.vischje@gmail.com

bottom of page