top of page

Mogelijkheden

Meubel advies en indeling

Na uw aanvraag per telefoon of email maken we een afspraak om persoonlijk  kennis  te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.waarna u een uitgebreid advies ontvangt over de aan te schaffen meubels, eventuele aanpassingen van de bestaande meubels en een schets van de indeling.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies na te bespreken, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën mee te nemen.
U kunt extra kiezen voor het maken van perspectief schetsen en 3D ontwerpen, dit zit niet standaard bij het advies inbegrepen, maar is wel erg leuk en geeft een goed sfeerbeeld van uw toekomstige interieur.

Ik beschik over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.
Bekijk hieronder een voorbeeld van een uitgebreide 3D tekening van een totaalinrichting

>

Stylingadvies voor woning of bedrijf
 

Na uw aanvraag per telefoon of email maak ik met u een afspraak om persoonlijk  kennis met u te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.waarna in het uur hierop volgend het styling advies wordt gegeven. Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Dit kan worden aangevuld met een kleuradvies of een uitgebreid interieur advies.

 


Met dit advies kunt u uw woning / bedrijf aanpassen aan de door u gewenste sfeer.

Kleur komt onder invloed van licht steeds anders tot z'n recht. Ik weet als geen ander hoe kleur het best toegepast kan worden.
Het kan gaan om muren, deuren, meubels, gordijnen en accessoires zoals kussens, vazen bloemen etc..
Ik bekijk uw huidige interieur en leef me in, om uw wensen, stijl en ideeën te verwezenlijken. Omdat het u zelf niet altijd lukt om een eenheid en de juiste sfeer te krijgen of om het huis/bedrijf gezelligheid en warmte te laten uitstralen laat ik u graag het plezier meebeleven van mijn professionele blik en ervaring met kleur.

Kleuradvies

 Het is mogelijk om door het maken van een schilderij uw wensen rondom vorm en kleur duidelijk te maken. Dat noemen wij de kunst van het adviseren.
Ons advies helpt u om met een op maat samengesteld kleurenpalet en eventueel een tekening in 3D, de gewenste sfeer in huis/ bedrijf te creëren. Samen komen we tot een duidelijk en haalbaar advies wat u vervolgens zelf kunt (laten)uitvoeren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze betrouwbare connecties..
Zo werkt het:
Na uw aanvraag per telefoon of email maken we een afspraak om persoonlijk kennis  te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.
Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies met kleurenvoorstel en uitleg hoe en waar de
kleuren te gebruiken.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën mee te nemen.

bottom of page