top of page

Lichtplan

 

Zo werkt het :
Na uw aanvraag per telefoon of email maken we een afspraak om persoonlijk kennis te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf. Deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.
Vervolgens krijgt u uitgebreid advies over het indelen van de lichtpunten, hergebruik van de huidige verlichting en de mogelijkheden voor aan te schaffen nieuwe verlichting.

Totaal interieur advies

 

Zo werkt het :
Na uw aanvraag per telefoon of email maken we een afspraak om persoonlijk kennis te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf, deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur. waarna u een uitgebreid advies ontvangt over de indeling van meubels, kleurgebruik, verlichting en een schets van de indeling, Daarnaast gaan wij het advies voor een nodige verbouwing niet uit de weg wanneer dat tot een geweldig resultaat kan leiden. Voor de uitvoering hiervan kennen wij gerenommeerde bedrijven die op dit gebied hun sporen ruim hebben verdiend.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën mee te nemen.

 

Verkoop / Vastgoed styling


Ik kom bij u langs om de woning te bekijken. Dat kan zijn wanneer uw woning in de verkoop komt of als uw woning al te koop staat.
Ons doel is om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een breed publiek een snel en goed verkoop resultaat .

Hierbij wordt gekeken naar de inrichting, het kleurgebruik de licht inval en de algehele staat van de woning
Er is een scala van eenvoudige en voordelige manieren om een huis aantrekkelijker, lichter en ruimer te maken.
Met kleine aanpassingen realiseert u grote gevolgen!Het hoeft dus geen kapitalen te kosten om de nodige aanpassingen te doen. Maar het kan u wel heel wat opleveren!.

Soms is het advies om alleen de meubels een andere plaats te geven.
Ook geven we tips en ideeën voor bezichtigingen.
U krijgt een uitgebreid en volledig advies / ontwerp waarmee u zelf direct aan de slag kunt gaan.
Ook kunnen we de styling uitvoeren en nieuwe foto's maken voor de presentatie van de makelaar.

 Onze fotograaf Michiel Visch. weet bij uitstek hoe hij uw woning optimaal op de gevoelige plaat kan vastleggen.

Zo werkt het :

Na uw aanvraag per telefoon of email maak ik met u een afspraak om persoonlijk  kennis te maken en om uw situatie en uw vragen te bespreken alsmede een rondleiding bij u thuis of bij het bedrijf. deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.
Vervolgens krijgt u uitgebreid advies over de uit te voeren aanpassingen in en rondom de woning, denk hierbij ook aan bijvoorbeeld de tuin.
Dit advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op voor een evaluatie over het uitvoeren van het advies.en de mogelijkheid van een aanvullende afspraak voor de styling en fotografie.

U kunt extra kiezen voor het maken van perspectiefschetsen en 2D / 3D ontwerpen, dit geeft een nog beter sfeerbeeld en kan ook gebruikt worden als aanvulling op de presentatie van uw woning

Een Visch - Art  advies wordt in een dossier uitgewerkt, zodat u e.e.a. altijd weer kunt nazien.
Vervolgens neem ik weer contact met u op per telefoon of email om het advies te evalueren, vragen te beantwoorden en uw eigen ideeën door te nemen
U kunt extra kiezen voor het maken van perspectiefschetsen en 3D ontwerpen, dit is niet standaard bij het advies inbegrepen, maar is wel erg leuk en geeft een goed sfeerbeeld van uw toekomstige interieur.

Ik beschik over een grote hoeveelheid documentatie zodat de door u gewenste stijl er altijd wel bij zit, een combinatie van de voorbeelden hieruit en de door u eventueel aangeleverde foto's uit bijvoorbeeld woonmagazines is natuurlijk ook mogelijk. Aan de hand hiervan wordt een collage gemaakt zodat u zich alvast kunt inleven in het sfeerbeeld.

bottom of page